2017. április 26., szerda

FANTASZTIKUS NÉGYES (2005) BLU-RAY ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

antasztikus négyes - Blu-Ray
(Fantastic Four, 2005)
Tartalom:  Sokminden futhat rossz vágányra egy kísérleti űrrepülés során. Az első emberekként fellőtt négytagú társaság azonban olyan események áldozata lesz, amire senki sem számított. Egy baleset során az őket érő kozmikus sugárzás emberfeletti képességekkel ruházza fel hőseinket. A szupererő, a tűzcsiholás, a láthatatlanság és a guminyúlékonyság titkát is birtokló csapat Fantastic Four néven kezdi meg ádáz küzdelmét a gonosz és szövetségesei ellen. Hamar szembesülnek vele, hogy nem csak a hírhedt Dr. Doom hatástalanítása jelenthet gondot: a világ első számú szupergárdája a hirtelenjött népszerűséggel is nehezen birkózik meg.
Rendezte:  Tim Story
Szereplők:  Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Hamish Linklater...
Stílus:  akció, kaland, fantasy
Bővebb információk a filmről itt:  Fantasztikus négyes
Hangok:  magyar (Dolby Digital 5. 1), angol (DTS-HD 5. 1), lengyel (Dolby Digital 5. 1), cseh (Dolby Digital 5. 1), török (Dolby Digital 5. 1), orosz (DTS), spanyol (Dolby Digital 5. 1), portugál (Dolby Digital 5. 1), thai (Dolby Digital 5. 1), mandarin (Stereo)
Feliratok:  magyar, angol, spanyol, portugál, orosz, észt, lett, litván, bolgár, mandarin, horvát, cseh, arab, görög, kantoni, izlandi, indonéz, ivrit, koreai, lengyel, román, szlovén, thai, török
Képformátum:  2. 35: 1 anamorf
Játékidő:  105 perc
Extrák:
- Interaktív menü
- Közvetlen jelenetválasztás
- Audiokommentár a szereplők közreműködésével

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-17 09:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése