2018. november 24., szombat

AKA PARTY GRILL Retró NDK MELEGSZENDVICS SÜTŐ elektromos alkatrészei fűtőbetét !!! - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál!
A képeken látható állapotban. Ez a teljes elektromos alkatrészbázis, ami a kis sütő működéséhez kell. Azt is mondhatnánk, hogy ez az egésznek a lelke, vagyis a legfontosabb kellékei.
Együtt eladó az egész, ami látható.
Ha elromlott a tiéd, akkor most itt a lehetőség, hogy beszerezz egy EREDETI készletet és minimális időráfordítással, akár Te magad megjavítsd a készülékedet(de szakember azért nem árt! )
Részegységek.
1. Hálózati csatlakozó vezeték.
Eredeti, hozzávaló! A vezeték és a betáp oldali dugasz tökéletes állapotban van! Nincs laza kontakt miatt kilazult érintkezőtüske és nincs a kábelen sehol egy apró szigeteléssérülés sem!
A fejrész, ami a sütőhöz csatlakozik, az úgyszintén rendben van, de az egyik oldaláról hiányzik a védőföldelés kis lemeze(pótolható! ). Viszont a másik oldali tökéletes állapotú és az bőven elég ahhoz, hogy érintésvédelmi szempontból védve legyen a készülék(lásd 4-5 képeken).
2. Elektromos szerelvényezést takaró alumínium kalitka.
Ép és rendben van, ahogy kell.
3. Elektromos szerelvényeket tartó konzol.
Képek szerint. Minden csatlakozófül megvan. A szerelvényeket stabilan tartja, ahogy kell.
Pici korrózió néhol, ami kis ráfordítással kezelhető, ha esetleg valakit zavarna.
4. 230V-os készülékoldali csatlakozó.
Rendben van, nincs törés, vagy más probléma, ami veszélyt, vagy rossz működést okozna.
5. Fűtőbetét.
Mint a képeken. Működik, ahogy kell és nincs sehol gyengülés, vagy sérülés. Nincs zárlatban! (nem is lehet, mert akkor azonnal leverné a biztosítékot. )
Általános esztétikuma az alkatrészeknek szerintem koruknak megfelelő. Itt-ott korrodálás előfordul, de nem durván. Biztosan lehet rajta javítani egy kis karbantartással, suvickolással, de szerintem így, ahogy vannak is azonnal használatba vehetőek.
Meghirdetés előtt kipróbáltam. Hosszabb ideig melegítettem vele. Nem volt rendkívüli esemény, szépen, egyenletesen működött a rendszer.
Postázni  MPL Vaterafutárral IGEN! (DPD és más futár NEM!!! )
MPL postapontra is küldöm!   MPL Csomagautomatába is!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 2 800 Ft
Az aukció vége: 2018-12-14 19:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése