2019. augusztus 28., szerda

HD eseményrögzítő kamera - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Vedd fel az utazásaid közben. Örökítsd meg életre szólóan a kirándulásodat. Nagy látószög, amely az egész útpályádat lefedi. Éjjellátó Night vision leddel felszerelve. Nagy felbontású videók elkészítéseMozgásérzékelős bekapcsolás! Automatikusan bepakcsol az autód indításakor.
Ne maradj le utazásod egyetlen egy másodpercéről sem a FULL Kompakt HD eseményrögzítő kamera segítségével. Az sötétedéstől sem kell tartanod, mert a kütyünk éjszakai üzemmóddal is rendelkezik.
Vedd fel a kirándulásod minden pillanatát, ne maradj le egyetlen egy látványosságról sem vezetés közben. Készíts csodás videókat a felfedezett tájakról, vagy egy mesebeli napnyugtáról. Az így elkészített videókat bármikor visszanézheted és megoszthatod a barátaiddal, családtagjaiddal.
A kütyü kezelése rendkívül egyszerű, csak csatlakoztasd az autód szivargyújtójához, ezt követően a kocsid indításakor az eszköz automatikusan bekapcsol. Aztán máris szörfözhetsz a különböző beállítási módok között. Az 5 MP-es FULL HD képminőség biztosítja a készített videók kiválóságát.
Vedd meg most, és mutasd meg a barátaidnak, hogy merre jártál. Mindezt anélkül, hogy vezetés közben a mobiltelefonodat igénybe vennéd.
A HD eseményrögzítő kameratulajdonságai:
- 2. 7' színes LCD kijelző
- G-Sensor
- Csatlakozó: USB 2. 0 /mini HDMI out
- Szenzor: 5 MP HD
- 140 fokos ultra wide látószög
- 4x digitális Zoom
- Valódi 720P felbontás
- Video felbontás: Maximum 1920x1080 pixel (30 FPS)
- Video fájl méret: 2. 5 Mb/ s (1920x1080)
- Video fájl formátum: AVI
- Memória: TF/Micro SD (Maximum 32 Gb, A memória nem tartozéka a csomagnak)
- Tápellátás: Újratölthető akkumlátor (600 mAh)
- Mérete: 90 x 53 x 16/25 mm (mé x szé x ma)
- Tömeg: 120 g
Mit rejt a termék doboza?
- 1 db HD eseményrögzítő kamera
.


Jelenlegi ára: 8 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése