2020. január 30., csütörtök

111 különleges hely - Prága + Ajándék utalvány 7 éjszakás tartózkodást tartalmaz 2 fő számára - Jelenlegi ára: 40 000 Ft


Szaunáztak már a Moldva hullámain fényes nappal? Tudták, hogy a prágai Troja városrészben is található egy trójai faló? Megcsodálták már a város szépségeit a vasúti Semmering mellett, esetleg elzarándokoltak már a Pacoldova vápenkához? Látták már a koncentrációs táborba szállított zsidók emlékművét, vagy a hős ejtőernyősökét, akik a Heydrich elleni merényletet követték el? Voltak már a világ első bitcoin kávézójában, vagy látták már Prágát a hajléktalanok, drogosok és utcalányok szemszögéből? Tudják, hol játszódnak Jaroslav Foglarnak A Pál utcai fiúkhoz hasonló regényei? Esetleg megnézték már a világ legnagyobb stadionját, amely mellett még a híres barcelonai Nou Camp is eltörpülne? Nos, a mi útikönyvünk segítségével ezeket az érdekes dolgokat mind megismerhetik. Kötetünk számtalan újdonságot kínál még azoknak is, akik megszállottan járják Prága utcáit újabb és újabb látnivalók után kutatva.
Az ajándék szállás utalvány 2 fő számára, 7 éjszakára az alábbi öt szállodában lehet helyet foglalni 36 hónapon belül
1. Barcelo Braha Five 4 csillagos
A szálloda nagyon kényelmesen helyezkedik el Prága történelmi óvárosának közelében, az új üzleti és bevásárlónegyedben, mindössze 350 méterre a város legnagyobb bevásárlóközponttól, ahol több mint 130 márkaüzlet és étterem meghívja Önt vásárlásra és élvezésre. Az Andel metróállomás, amely közvetlenül a szálloda mellett található, gyors csatlakozást kínál a történelmi óvároshoz és a leghíresebb látnivalókhoz. A villamos- és buszmegálló szintén csak 100 méterre található a szállodától. A szálloda reggelit, ebédet és vacsorát kínál.
2. Parkhotel 4 csillagos
A négycsillagos szálloda elhelyezkedése és lehetőségei alapján kiváló választás Prága látogatói számára, akik üzleti úton érkeznek, vagy turisták számára. Prága belvárosa mindössze néhány percre található a szállodától, autóval, metróval vagy villamossal. Javasoljuk, hogy használjon tiszta tömegközlekedést. A villamosmegállótól, amely 20 méterre található a szállodától, az óvárosba vagy a Malá Strana állomásra 12 perc alatt érheti el vonatok cseréje nélkül. Útközben élvezheti a prágai várra és a folyóra néző kilátást.
3. Absolutum Boutique Hotel 4 csillagos
A szálloda Prága 7 - Hole ovice központjának régebbi részén található, mindössze néhány méterre a Hole ovice metróállomástól. pár perc alatt juthat el a központba. A lyukas vasútállomás 5 perces sétával elérhető. A helyszín jó összeköttetést biztosít a Teplice és Dě č ín autópályával, valamint egy autópálya a városgyűrűhöz, ellentétes irányban az észak-déli főút mentén a Prága központjába és a D1-es autópályához vezet Brno felé
4. Hotel Ametyst 4 csillagos
A Hotel Ametyst Prága központjában található, mindössze 10 perces autóútra a Vencel tértől és a Dancing Háztól. Ez a 4-csillagos szálloda 3, 6 km-re fekszik a városházi órától és 5, 5 km-re az Óváros tértől.
5. Union 4 csillagos
A szálloda Prága központjának közelében, a Prágai Kongresszusi Központtól mindössze 5 perces sétára található a lenyűgöző Vysehrad kastély történelmi falai alatt. A 18. és 24. villamos 10 perc alatt eljuthat az óvárosba.


Jelenlegi ára: 40 000 Ft
Az aukció vége: 2020-02-20 11:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése