2020. május 28., csütörtök

Huawei Y7 (2019) 32GB Dual Sim Black EU - Jelenlegi ára: 44 970 Ft

Huawei Y7 (2019) 32GB Dual 
 
 
 
 
 
Széles Dewdrop kijelző
A széles, 6. 26"-es Dewdrop kijelző tiszta és szélesebb képélményt kínál. Az 1520 x 720 HD+ IPS kijelző nagyobb szaturációt, élesebb képet és természetes színeket garantál minden szögből. Egy színes világot tarthatsz a kezedben.
 
 
Klasszikus kivitelezés
Az elegáns és letisztult HUAWEI Y7 2019 okostelefon feltárja bájait a világnak. A lekerekített hátlap csiszolt, kerámia minőségű textúrával rendelkezik, kellemes tapintása pedig egyedi és kényelmes fogást biztosít. Elérhető színek: Auróra kék, Korallpiros, Éjfekete.
 
Tökéletes szelfik
A 8MP-es előlapi kamera automatikus retusálási funkciókkal rendelkezik, így tökéletes képeket készíthetsz vele. Nem lesz szükséged a fotók utólagos szerkesztésére, mivel az elkészített szelfik a legszebb énedet fogják mutatni.
 
Ragyogó fényképek
A Huawei Y7 2019 készülék 13+2MP-es dupla hátlapi kamerával rendelkezik, melyet mesterséges intelligencia támogat, így könnyedén felismeri a különböző tárgyakat, és nagyobb fókusszal képes elkapni a pillanatokat a nagy, f/1. 8-as apertúra nagyobb fénybeeresztő képességének köszönhetően. Az MI technológia támogatásával a telefon képes 500+ helyszín és 22 téma felismerésére, így minden fotót valós időben tud optimalizálni.
 
 
Nagy akkumulátor
A lenyűgöző 4000mAh-ás akkumulátor MI által megtámogatott energiatakarékos technológiával gondoskodik arról, hogy aggodalmak nélkül utazhass és élvezhesd az életet, anélkül, hogy gyarkan meg kellene állnod telefont tölteni.
 
 
Intelligens teljesítmény
A hatékony és intelligens Qualcomm 450 8 magos processzor - 3 GB RAM-memóriával és 32 GB belső tárhellyel párosulva, - a programok sima futtatását eredményezi, még több alkalmazás együttes futtatása esetén is. A HUAWEI Y7 2019-es okostelefon rendelkezik egy maximum 512 GB MicroSD-kártya befogadását lehetővé tevő foglalattal is, így mindent, amire csak szükséged van kényelmesen tárolhatsz a telefonon.
 
 
Oldd fel a telefonod egyetlen pillantással
A Face Unlock 2. 0 arcfelismerő funkcióval gyorsan, többféle szögből is feloldhatod a mobiltelefont, így kényelmesen és biztonságosan megvédheted annak tartalmát. Oldd fel következő kalandodat egyetlen pillantással.
 
Egyszerű mód (Easy Mode)
Nagyobb betűméret, nagyobb ikonok,   nagyobb hangerő - az Egyszerű Mód jobb felhasználói élményt biztosít azoknak, akiknek szüksége van rá. A leegyszerűsített felület könnyebb navigálást és stresszmentes használatot tesz lehetővé, mivel könnyebb megérteni és átlátni azt.
 

Jelenlegi ára: 44 970 Ft
Az aukció vége: 2020-05-28 15:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése