2020. június 26., péntek

Kéztisztító gél (1 liter) - Jelenlegi ára: 9 490 Ft


Tudtad, hogy a tenyerünkön nagyságrendileg háromszor annyi baktériumfaj található, mint például az alkaron vagy a könyök körül? Azt hallottad már, hogy ez körülbelül 150 mikróbafajt jelent?
 
Eléggé ijesztőek lehetnek ezek az adatok, de általában nem jelentenek problémát; gond csak akkor adódik, ha a kézre vírusok vagy fertőző baktériumok kerülnek, innen pedig az arcra vagy a szervezetbe jutnak. Biztosan Veled is előfordult már, hogy nem volt alkalmad kezet mosni, mert éppen úton voltál, vagy bevásárlás, tömegközlekedés igénybevétele után jól esett volna egy kis felfrissülés.
Ne aggódj, van megoldás! A tuti Kéztisztító gél (1 liter) !
 
Hasznos infók:
 
A termék nagy kiszerelése miatt sokáig elég és az egész család számára védelmet nyújt. Semmilyen ártalmas anyagot nem tartalmaz, alkalmas a kezek és tenyér alapos tisztítására. Egyéb előkészületet vagy eszközt nem igényel a termék, mindössze juttass a kezedre elegendő mennyiséget, majd alaposan dörzsöld át azokat. Általában a szakemberek 30 másodpercig tartó alapos tisztítást ajánlanak, ne feledkezz meg a hüvelykujjak, kézfejek és az ujjbegyek, illetve a csukló környékének fertőtlenítéséről sem!
 
Az kéztisztító gél (1 liter) tulajdonságai:
Kiszerelés: 1 liter
Összetétel: Etanol >35 %


Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2020-06-27 03:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése