2021. február 24., szerda

HUION Inspiroy Dial Q620M digitális rajztábla - Jelenlegi ára: 63 990 Ft

HUION Inspiroy Dial Q620M digitális rajztábla
Kiváló új dizájn: A Q620M a tajvani Golden Pin Design Award 2019 nyertese. A Q620M 1 tárcsavezérlővel és 8 programozható nyomógombbal rendelkezik, amelyek jelentősen javítják a munkafolyamatot és nagyobb hatékonyságot érnek el. Az összes gomb és a választóprogram az illesztőprogramon keresztül programozható, ezek nélkül csak az előre meghatározott funkciókkal használhatók.
Bárhová hordozható - a Q620M készüléket kifejezetten 8 mm vastagsággal és 666 g tömeggel tervezték, az akkumulátor kapacitásának veszélyeztetése nélkül. A Q620M 5V, 500mA vagy 5V, 1A tápegységgel tölthető. A töltéshez szükséges minimális idő 1, 2 óra 5V, 1A tápegységgel.  20 óra akkumulátor-üzemidő minden bizonnyal elegendő a szabadban történő rajzoláshoz.  * PS: Szüksége van egy adapterre, hogy a táblagépet 5 V, 1A feletti tápegységen keresztül tölthesse, ami érvényes lehet
Engedje szabadjára kreativitását - A PW500 egy akkumulátor nélküli toll, amely a legfejlettebb passzív technológiát alkalmazza, nincs akkumulátor és nincs szükség töltésre. 8192 nyomásérzékenységi szint biztosítja, hogy az egyes vonalbemenetek valósághűbbek legyenek, mivel az egyes vonalak alakja és színe élénken változik, amikor a tollra gyakorolt ?? nyomás változik.  Az ecset ? 60 ° -os szöge kompromisszumok nélkül felismerhető olyan programokon, mint a Photoshop
Vezetékes és vezeték nélküli funkciók: Csatlakoztassa a mellékelt 2. 4G ISM USB-vevőt a számítógépéhez a vezeték nélküli rajzoláshoz, vagy csatlakoztassa a Huion Q620M készüléket a mellékelt USB-kábellel a szokásos vezetékes használathoz. * PS: A vezeték nélküli hatótávolság körülbelül 5-10 méter, amely a környező változásoktól függően változik.  Az USB-C használata egyszerűbb, mivel bolondbiztos, nagyobb átviteli és energiahatékonysági lehetőséget kínál, mint a Micro USB.
Készítsen műalkotást androidos telefonján - az Android 6. 0 vagy újabb verziót támogatja a Q620M. Az Android-eszközökkel való kapcsolat garantálja a felhasználók számára a nagy hordozhatóságot és kényelmet.  * PS: A táblagép és a telefon vezeték nélküli kapcsolata vezeték nélkül tölti fel a táblagépet a telefonról, majd a telefon akkumulátora gyorsan lemerül.  Az OTG csatlakozóra akkor van szükség, ha a Q620M grafikus táblagép mobiltelefonhoz vagy táblagéphez van csatlakoztatva
Termékleírás
Huion Inspiroy Dial Q620M - kézművesség
A munkaterületet és a nyomtatási kulcsokat matt kivitelű ujjlenyomat-mentes anyag borítja.  A tárcsavezérlő örvénye által okozott enyhe rezgések kiváló optikát nyújtanak.
Huion Inspiroy Dial Q620M - A tajvani Golden Pin Design Award 2019 díjazottja
* Többfunkciós választó
* Bőrálló, izzadságálló és tartós
* Kiváló minőségű matt felület
Műszaki adatok
Fekete szín
Toll technológia: elektromágneses akkumulátor nélkül
8 programozható Nyomja meg a + Dial vezérlőgombokat
Méret: 375, 5 × 220, 4 × 8 mm
Aktív terület (PC mód): 266, 7 × 166, 7 mm ? 10, 5 × 6, 56 hüvelyk?
Aktív terület (telefon módban): 166, 7 × 104, 2 mm
Nyomásérzékenység: 8192 szint
Tollfelbontás: 5080LPI
Arány: 266 PPS
Dőlési tartomány: ? 60 °
Érzékelési magasság: 10 mm
Vezeték nélküli kapcsolat: USB 2. 4G
Akkumulátor kapacitása: 1100mAh
Töltési idő: ? 2 óra
Az akkumulátor élettartama: kb. 20 óra
Interfész: USB-C
A telefonnal való használatra: Igen
Operációs rendszer támogatás: Windows 7 / macOS 10. 12 / Android 6. 0 vagy újabb
Digitális toll: PW500
Legyen kreatívabb, ne várja tovább az ihletet, és kezdje el használni a Huion Inspiroy Dial Q620M készüléket.
Egyszerűsítse és erősítse munkáját a multifunkcionális tárcsavezérlővel.
A Dial Controller kreatív parancsikonokat kínál a felhasználóknak, és kompatibilis a Windows Radial Controller Protokollal.  A Dial Controller funkciók alapértelmezés szerint programozhatók az illesztőprogramon.  Míg a Windows Radial funkciók aktiválódnak, miután az illesztőprogramon keresztül kiválasztotta a "Windows Radial használata" lehetőséget.  Hosszan nyomja meg a gombot a tárcsavezérlő közepén, hogy megjelenjen egy eszközmenü, a felhasználók a tárcsavezérlővel beállíthatják az ecset méretét, kiválaszthatják a színt és görgethetik az oldalakat stb.
Kompatibilis a Windows Radial Controller Protokollal
A Windows radiális vezérlő protokollt a Q620M támogatja az illesztőprogram telepítése nélkül, ezért a felhasználók nem programozhatják a tárcsázó vezérlőt.  A Tárcsázásvezérlő funkcionalitása a futó program változásával változik, erről nem maga a tablet dönt.
A protokoll futtatásának előfeltételei a következők:
1. A számítógép Windows 10 (1607) vagy újabb rendszeren fut;
2. A futó program támogatja a protokollt.
Minta tárcsázásvezérlő funkciók protokoll szerint ?
1. nagyítsa / kicsinyítse a térképeket
2. Görgesse az oldalt a Microsoft Office programokon
3. Photoshop: Nagyítás / kicsinyítés a vásznon vagy visszalépés
Megjegyzés: A Microsoft Radial funkció használata esetén az összes gyorsbillentyű automatikusan bezárja az egyéni funkciót, és csak az alapértelmezett funkciót fogja támogatni.
Nagy munkaterület
A kiváló minőségű ABS műanyagból és fémből készült Inspiroy Dial egyedülálló esztétikai kialakításával és kiváló kivitelezésével tűnik ki.  Ezenkívül a 10, 5x6, 5 hüvelyk aktív terület garantálja a nagy vásznat a kreativitás kifejezésére.  A csúszásgátló kialakítás a hátoldalon megakadályozhatja, hogy a tabletta könnyen leessen, ha a rajzra összpontosít.
Aktív terület (PC mód)
266, 7 × 166, 7 mm (10, 5 × 6, 56 hüvelyk)
Aktív terület (telefon mód)
166, 7 × 104, 2 mm
Jegyzet:
1. A csatlakoztatás után a táblagép automatikusan telefon üzemmódba lép, ahol a toll csak a bal szürke területen (166, 7 × 104, 2 mm) működhet.
2. Vegye figyelembe, hogy a tolltábla és a digitális toll nyomtatási gombjai telefon módban nem támogatottak.
Alkosson szabadon természetes kézírással.
A PW500 akkumulátor nélküli digitális toll kényelmesen gumifogókkal van kialakítva, a természetesebb és valósághűbb rajzélmény érdekében.
A 266PPS jelentési sebesség és a 8192 nyomásérzékenységi szintek pontosabb és részletesebb bemutatást biztosítanak.
? 60 ° -os billenéstámaszt hoznak létre, hogy a digitális toll ugyanolyan természetes legyen, mint egy normál ceruza.  Döntse meg a tollat, hogy árnyékot adjon a vonásoknak.
A PH05 tolltartó lehetővé teszi a toll függőleges és vízszintes elhelyezését (tartalék szárak és hegycsipesz tartozék).  Ezenkívül a PH05 egyenetlen felülete és gömbös megjelenése a súrlódás fokozására és az asztallal való érintkezési terület kiszélesítésére szolgál, a jobb stabilitás biztosítása érdekében.
Matt tabletta tabletta
A szatén felület ellenáll az ujjlenyomatoknak, ugyanakkor utánozza a toll és a papír közötti súrlódást, ami reálisabb rajzélményt nyújt Önnek.
Az új matt felületű panel előnyei:
1. Közelebb a papír tompa tapintásához.
2. Kényelmes érintés, az ujjlenyomatot nem könnyű ragasztani.
3. A megjelenés strukturáltabbnak tűnik.
Kényelmes vezeték nélküli kapcsolat és rendkívüli élettartam.
Vezetékes vagy vezeték nélküli üzemmód
A 2, 4 G-os USB vezeték nélküli vevővel az Inspiroy Dial megszabadít az adatkábelek kötegétől, ami korlátlan formában biztosítja a szabad formájú rajzolást.
Jegyzet:
1, 5-10 méter vezeték nélküli hatótávolság
2. Ha egyszerre használja a vezeték nélküli funkciót, és egyidejűleg adatkábellel csatlakoztatja a mobiltelefont, akkor a rendszer automatikusan beállítja a mobiltelefont a termék külső áramellátására, amely gyorsan lemeríti a mobiltelefon akkumulátorát.
Gyors töltési technológia
Az Inspiroy Dial 5V 500mA vagy 5V 1A tápegységgel tölthető, és teljes töltést, 20 órás használatot biztosít, 1, 2 órás gyorstöltéstől 5V 1A tápegységgel.
Jegyzet:
1. Adapter szükséges a tabletta töltéséhez 5V, 1A feletti tápegységen keresztül, ami megakadályozhatja a tablet károsodását.
Többcélú LED-jelzők
A nyolc nyomógombban van egy beépített LED-fény, amely valós időben jelezheti a fennmaradó akkumulátort, az alacsony akkumulátort és az energiafogyasztást.  A tolltábla bekapcsolásakor egymás után 8 LED-es lámpa világít, és a lámpa később kialszik, ha kikapcsolja a tolltablettát.
A fény hatásai
1. BEKAPCSOLÁS (vezetékes és vezeték nélküli) : 8 LED-es világít egymás után, és kétszer villog, mielőtt kikapcsol.  Az akkumulátor ellenőrzése 2 másodperc múlva automatikusan aktiválódik, ahol a LED-es lámpák 3 másodpercig világítanak, és a fények mennyiségén keresztül a felhasználók képesek lesznek kommunikálni a tablet valós idejű akkumulátor-fogyasztásával.
2. POWER OFF (vezetékes és vezeték nélküli)? 8 beépített LED lámpa a billentyűkön kétszer villog és egymás után kikapcsol;
3. AZ AKKUMULÁTOR TÖLTÉSE (vezetékes) sp A lámpák egyesével kigyulladnak, jelezve a töltési állapotot, és az összes lámpa kialszik, amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve;
4. ALACSONY AKKUMULÁTOR (vezeték nélküli)? Ha az akkumulátor egy bizonyos szintig lemerül, a valós idejű akkumulátor-fogyasztás 3 másodpercre kigyullad, majd kikapcsol.  Emlékeztető a tablet bekapcsolásakor történő feltöltésére, ami azt jelzi, hogy az akkumulátorban csak az áram 13% -a marad.
Balra és jobbra egyaránt támogatott
Windows esetén : Kattintson a Huion illesztőprogram panel> Munkaterület> 180 °> Alkalmaz gombra.
Mac OS esetén : Kövesse a fenti lépéseket, és kattintson az Apple ikonra, majd válassza a "Rendszerbeállítások" lehetőséget, majd kattintson a "Megjelenítés" gombra a "Megjelenítési beállítások"> 180 fokos elforgatás beállítása eléréséhez.
A csomagra vonatkozó információk
1 × Q620M tolltabletta,
1 × PW500 digitális toll,
1 × vezeték nélküli vevő,
1 × mikro USB kábel,
1 × PH05 tolltartó (10 beépített utántöltő és tollkapocs),
10 × tollhegy,
1 × tollcsipesz,
2 × USB OTG,
1 × Gyors útmutató
Termékleírás
Márka
HUION
Termelő
Huion Animation Technology Ltd.
Termék méretek
37, 55 x 22, 04 x 0, 8 cm;  1, 68 kg
Gyártói referencia
Q620M-LP-UK
Cikkszám
Q620M-LP-UK
Az elemeket / elemeket tartalmazzák?
Nem
Elemek / elemek szükségesek
Nem
Autofókusszal rendelkezik
Nem
Programozható gombokkal rendelkezik
Nem
Tárgy súlya
1, 68 kg
További információ
Termék azonosító:
B07YWK9RLK


Jelenlegi ára: 63 990 Ft
Az aukció vége: 2021-02-25 08:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése