2021. április 29., csütörtök

Az én könyvem bibliai történetekről (Színes illusztrációkkal) - Jelenlegi ára: 600 Ft

A könyv megvásárlása után automatikus e-mailt küldünk a részletekkel!
Ez a könyv igaz történetekről szól. A világ legnagyszerűbb könyvéből, a Bibliából vették át őket. Ezek az elbeszélések elmondják a világ történetét, attól kezdve, hogy Isten teremteni kezdett, egészen napjainkig. Sőt azt is elmondják, amit Isten a jövőre vonatkozóan megígért.
Ez a könyv tulajdonképpen fogalmat ad arról, miről is szól a Biblia. Beszél a Bibliában szereplő emberekről és tetteikről. Rámutat az örökké tartó élet istenadta nagyszerű reménységére egy paradicsomi földön.
A könyv 116 elbeszélést tartalmaz nyolc részben. Minden rész elején rövid ismertetés mutatja, hogy mi található abban a részben. Az elbeszélések olyan sorrendben következnek, ahogy az események a történelem folyamán megtörténtek. Ez segít megállapítani, hogy más eseményekhez viszonyítva, mikor történtek meg bizonyos dolgok.
Az elbeszélések nyelvezete egyszerű. Sok gyermek lesz köztetek, aki maga is el tudja olvasni őket. Ti szülők azt tapasztaljátok majd, hogy kis gyermekeitek újra meg újra nagy élvezettel hallgatják meg ezeket a történeteket. Meglátjátok, hogy ez a könyv sok érdekeset tartalmaz fiatalok és idősek számára egyaránt.
Minden elbeszélés végén bibliai idézeteket találtok. Arra buzdítunk benneteket, olvassátok el a Bibliából azokat a részeket, amelyekre a történetek felépültek.  


Jelenlegi ára: 600 Ft
Az aukció vége: 2021-04-29 17:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése