2021. május 27., csütörtök

Moulinex PowerJet 1600 takarítógép - hibátlan, szinte új - Jelenlegi ára: 29 900 Ft

Köszöntöm az árverésemen!
Ezen az árverésen egy használt de hibátlan francia gyármányú kellemes kis takarítógépet vásárolhat, lásd a fotókat. A gép márkája a jól ismert "Moulinex". Normál teljesítménye 1200W, maximális teljesítménye 1600W. A gép a standard szívófejekeel jön (lásd fotók). Csak néhányszor használtuk, teljesen tiszta semmilyen sérülés sincs rajta. Egy hét ("kipróbálási") garanciát vállalok rá.
A takarítógép Budapesten a negyedik kerületben a Váci út - Árpád út kereszteződésnél található; sikeres vásárlas esetén egyeztetéssel akár aznap, de nehány napon belül biztosan elvihető.
Figyelem - postázás: Ennek az objektumnak a postázása számomra elég nagy macera (persze cégeknek az ilyesmi bejáratott, de én csak egyszerű magánember vagyok) ezért szeretném elkerülni. Ha muszáj, menni fog. Viszont emiatt postázás esetén nem tudok elfogadni az eredeti árnál alacsonyabbat, sajnálom.
Figyelem - alkudozás: A Vatera ezen szolgáltatása teljesen csökevenyes: tulajdonképpen nem lehet a szó eredeti értelmében alkudozni csak ajanlatot tenni amit én, ha nem megfelelő, csak "se szó se beszéd" elutasítani tudok. Még üzenetet sem tudok mellé írni, nemhogy ellen-ajánlatot tenni. Ezért ha valakinek az ajánlata csak úgy elutasításra kerül, akkor kérem azt vegye úgy, hogy mellé csatolódik egy üzenet: "Köszönöm az ajánlatot, de csak ennél valamivel többért eladó" - és csatolnék mellé egy ellen-ajánlatot, amit nem tudok. Esetleg inkább a kérdezés funkcióval tudunk alkudni.
Egyéb listázott termékeim itt találhatók .
Kérdésekre szivesen válaszolok - további kellemes takarítós napokat!

Jelenlegi ára: 29 900 Ft
Az aukció vége: 2021-05-27 21:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése