2021. június 30., szerda

NEXAS NEXLINK BT 5.0 MOTORKERÉKPÁR/AUTÓDIAGNOSZTIKA, HIBAKÓD OLVASÓ. - Jelenlegi ára: 12 490 Ft

Azonnal elérhető a termék, készletről, akár másnap önnél lehet a termék.
A Nexlink Bluetooth 5. 0 egy könnyen használható, praktikus, OBDII/EOBD csatlakozású mini adapter, ami képes az okos telefonodat, tabletedet, laptopodat egy szofisztikált diagnosztikai eszközzé, hibakód olvasóvá varázsolni. A szokásos hibakód olvasó, törlő funkciókon túl képes az élő adat kimutatására, és egyéb diagnosztikai funkciókra, melyek hozzáférhetőségét a szoftver korlátai határozzák meg.
Nemcsak a szokásos 3. 5 tonna alatti gépjárművekkel (részletes lista a leírás végén) kompatibilis, hanem egyes motorkerékpároknál is képes a hibakód olvasásra, és egyes diagnosztikai funkciók végrehajtására.
A Nexas az adapter fejlesztése során odafigyelt a versenytársak (ELM327, és társai) hibáira, így állt elő ezzel a megbízhatóbb, nagyobb tudású, autóval, és motorkerékpárokkal kompatibilis adapterrel.
Az áru megvásárlásával csupán az adaptert kapod meg, a szoftvert (ami lehet ingyenes, és fizetős is) mindenkinek magának kell beszereznie. A legtöbb szoftver letölthető a Windows/Android/IOS operációs rendszerek “ áruházaiból” INGYENESEN. Vannak persze fizetős applikációk is, melyek esetleg más funkciókban jeleskednek, mint ingyenes társaik. Az egyes szoftverek használhatóságát a leírás alatt foglaltuk össze.  A készülékre vásárlást követően 1 év garancia jár.
Ajánljuk mindenkinek, aki egy megbízható, mini autódiagnosztikai eszközt, hibakód olvasót keres, amivel képes gyorsan és hatékonyan diagnosztizálni a gépjárművét, mellyel akár 10 ezreket spórolhat meg. Autóvásárlás előtt legalább egy ilyen adapter legyen Nálad, hisz szemmel nem észlelhető hibákat is detektálhat!
Termék tartozékai:
- Nexlink Bluetooth OBDII/EOBD adapter
- Angol nyelvű használati utasítás
- Magyar nyelvű online elérhető, Kocsiszaki által létrehozott használati utasítás
Miért válaszd a Nexas Nexlink készüléket?
- A Bluetooth 5. 0-nak köszönhetően stabil kapcsolat és gyors adat transzfer valósítható meg.
- Alacsony áramfogyasztása miatt biztos nem meríti le a gépjárműved akkumulátorát
- Továbbfejlesztett diagnosztika, gyártói szintű diagnosztika valósítható meg a következő gépjárművekkel: Audi, VW, Ford, Mazda, Nissan, Toyota, Skoda, Seat,        BMW, MINI járművekkel.
- Több mint egy tucat elérhető applikáció van hozzáfejlesztve, és ezek száma folyamatosan növekszik
- Összehasonlíthatatlan gyorsaság, a Nexlink 3x gyorsabb a legközelebbi versenytárs készülékeitől
- Hacker biztos: egyedüli biztonsági rendszerének köszönhetően nem engedi az illetékteleneknek a hozzáférést (le van védve a Bluetooth kapcsolat).

Ajánlott szoftverek:
- orque Lite/Pro (csak Androidra):  A legnépszerűbb diagnosztikai szoftver Android készülékekre. Támogatja PID importálást (hiba kódolvasás, szenzor adatok lekérdezése és egyéb funkciók)
- CAR SCANNER ELM OBD2 (Android, IOS, Windows) INGYENES:  Lásd élőben gépjárműved adatait, olvasd ki a hibakódokat, teljesítménnyel kapcsolatos adatokat, szenzor adatokat stb... ezzel az applikációval. INGYENES a legtöbb funkciója.
- DashCommand (Android, IOS) FIZETŐS:  Alakítsd át a telefonodat, tabletedet ezzel a szoftverrel egy haladó autódiagnosztikai eszközzé ezzel a szoftverrel. Többek között megtudhatod használatával, hogy miért világít a check engine jelzés, mutatja a motor adatait stb...
- Carista OBD2 (Android, IOS):  Diagnosztizálhatod, testre szabhatod, és szervizelheted autódat ezzel a szoftverrel. Megmutatja a járműben tárolt hibakód listát, továbbá párosítja azokat a hiba kódok jelentéseivel. Check Engine is törölhető.  Gyártói szintű technológia az Audi, a Volkswagen, a Toyota, a Lexus, a BMW gépjárművekhez.
- OBD Fusion (Android, IOS) FIZETŐS:  Olvasd és töröld a hibakódokat, szabd személyre az alkalmazást, becsüld meg a fogyasztási adatokat, és még sokkal több funkció.  Extra funkciók Ford, Lincoln, Mercury, Mazda, Toyota, Lexus, Scion, Nissan gépjárművekhez.
- TrackAddict (Android, IOS):  OBD2 élő monitoring, kód olvasás/törlés és ezek tárolása
- FORScan (Android, IOS):  Ford, Mazda, Lincoln, Mercury gépkocsikhoz fejlesztve közvetlen. Az összes szenzor adathoz hozzáfér ezen gépjárműveknél, plussz a szokásos hibakód olvasás/törlés funkciók elérhetőek.
- OBD Auto Doctor (Android, IOS, Windows, MAC):  Olvassa a szokásos monitoring adatokat, hozzáfér a fedélzeti diagnosztikai egységekhez, olvassa és törli a hibakódokat, élőben mutatja a legfontosabb adatokat, detektálja az abnormális értékeket. Méri, és tárolja az OBD2 szenzor adatait, és ezeket grafikusan és numerikusan is megjeleníti. Támogat többféle elektronikai vezérlőegységet, úgymint motor, sebváltó stb...
- TuneEcu, Motoscan (Android, IOS):  Ezzel a két applikációval a kompatibilitási résznél felsorolt motorkerékpárok rendszereihez lehet hozzáférni.
Specifikációk:
- Működési hőmérséklet:  0-50 Celsius fok.
- Áramfogyasztás:  8-18V, jármű biztosítja
- Dimenziói:  107 X 76 X 26 MM
Kompatibilitás:
Használható az összes OBDII/EOBD kompatibilis autóval, és könnyű tehergépkocsikkal az alábbi pár példa ország/gyártási évekkel:
Japán ---2006
USA --- 1996 (benzines)/2004 (diesel)
Anglia/Németország – 2002 (benzines) /2004 (diesel)
Oroszország  – 2010
Dél Korea – 2007
Az alábbi motorkerékpárokkal kompatilis:
Motoscan applikációval, Android rendszerrel –  BMW motorkerékpárok
TuneEcu applikációval, Android rendszerrel –  Aprilia, Triumph, Benelli, Ducati & Moto Guzzi, Morini, Gilera, Husqvarna, KTM stb…
Az alábbi protokollokat támogatja:
- J1850 VPW / J1850 PWM
- ISO9141-2
- KWP2000 (ISO 14230-4)
-  ISO 15765-4 (CAN) (Control Area Network ISO 11898)


Jelenlegi ára: 12 490 Ft
Az aukció vége: 2021-07-01 09:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése