2021. augusztus 31., kedd

MSI CR500X, MSI CR610X hibás, hiányos laptop alkatrésznek - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Általános információk:
A meghirdetett laptopok beszámításból kerültek hozzám. Többségében hibásak vagy hiányosak vagy mindkettő egyszerre. A termékleírások általánosságokat tartalmaznak. Pl mi a hibajelenség, mi hiányzik, komolyabb sérülés van-e vagy bármi ami feltűnik. Nem bontom őket és nem akarom megjavítani sem. Nem is nagyon tesztelem. Egyet szeretnék, hogy több helyem legyen. És ne alkudozz kérlek, csak ha veszel minimum három gépet. Nem fogom odaadni a 15. 6 -os vagy 17. 3-as ép led kiejlzős gépeket két forintért. Garancia sincs.  Átvenni Hódmezővásárhelyen lehet, de elküldöm előreutalást követően is.
A hibajelenség: Mindkettő teszteletlen. Kívülről esztétikailag átlagos állapotú, a burkolati elemek jónak tűnnek. Az alkatrészek egy része más modelekkel is kompatibilis.
MSI CR610X: Nincs hozzá töltő, akkumulátor, hdd, merevlemez keret, ram, hűtőborda, hűtő ventilátor, kijelző, kijelző hátlap, zsanér, zsanér takaró fedél, bekapcsoló fedél.
MSI CR500X:  Nincs hozzá töltő, akkumulátor, hdd, ram, hűtőborda, kijelző, kijelző hátlap, kijelző kábel, zsanér, zsanér takaró fedél, bekapcsoló fedél.
Billentyűzet: magyar
További laptopok itt találhatóak: link

Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-01 11:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése