2022. január 31., hétfő

Első, hátsó ülés védő takaró kutya szállításához - Fekete - 190cm x 140cm - Jelenlegi ára: 19 890 Ft

Kutya és más kedvencek autóban való szállításához első, hátsó ülés védő takaró.  Középen tépőzárral ketté szedhető, így akár az első ülésre is feltehető és ajtó takarót is tartalmaz.  Ellenálló a kaparásnak, víznek, deformációnak és a szennyeződéseknek. Könnyen tisztítható, 30 fokon mosható.  
FIGYELEM! A 160-as méretű ülésvédő nem megfelelő a legtöbb autóba. Amennyiben mégis 160-as méretű terméket szeretne rendelni, úgy fokozottan kérjük, hogy a leírásnak megfelelően mérje le az autóját. A használhatóságot nem befolyásolja, ha nagyobb méretű terméket rendel, de a kisebb méretű függőágy szerűen kifeszül a 2 fejtámla közé! Tapasztalataink szerint a 190-es méretű ülésvédő gyakorlatilag minden autóba megfelelő.
Segítség a méret kiválasztásához:
160 cm - 3 ajtós kis autó
190 cm - 5 ajtós normál autó (pl. Skoda Fabia)
220 cm - kisbusz (ahol az első-hátsó fejtámla között nagyobb a távolság)
Elegáns fekete szín:  mindig jó választás, ha fél hogy hogyan nézne ki autójában ez az ülésvédő. A megszokott fekete belső terekbe szépen besímul és igazán jól mutat. Impregnált felülete könnyen tisztítható, így a rákerült szennyeződéseket gyorsan el tudja távolítani.  
Megéri:  ülésvédőink rengeteg alapanyag felhasználásával készülnek szemben az olcsóbb takarókkal. A felület vastag, vízálló és normál körülmények mellett kaparásálló szövete 2 rétegű, mely közé extra töltelék is került, hogy maximális védelmet nyújtson az üléseknek. Nem nyúlik, nem szakad, nem akad bele a kutya körme. Ez a túlbiztosítás pedig hosszú élettartamot is ígér.
Teljes védelem:  az ajtók védelme ugyan olyan fontos, mint az üléseké, ráadásul nagyobb kutyák akár a fejtámlákat is elérhetik. Az első ülések között is biztosított, hogy ne legyen átjárás.  
Miért a tépőzár:  bármikor előfordulhat olyan helyzet, hogy az első ülést kell védenünk, így biztosítani akartuk a lehetőséget, hogy az ülésvédő szétszedhető legyen. Azonban mivel erre ritkábban van szükség, így a tépőzár tesztjeink szerint jobb választás, mint az elöregedő, elakadó cipzár. A vastag tépőzár sem a felszerelésnél, sem pedig menet közben nem válik el.
Profiknak is:  ha sűrűn utaztatja a kutyáját az autóban, akkor biztosan nem ez az első ülésvédő, de reméljük az utolsó, amit autójába felszerel. Büszkék vagyunk rá, hogy állatorvosok, tenyésztők és vadászok is kiváló visszajelzésekkel használják termékünket.
Mérőszalaggal a hátsó fejtámla aljától az első fejtámla aljáig kell mérni a pirossal jelölt távolságot. (Hátsó fejtámla hiányában a kalaptartó alá hajtható. )
Csomagtartó védőnek is használható!
Méret:  190 RZBCZA1: hosszúság: 190cm | szélesség: 140cm


Jelenlegi ára: 19 890 Ft
Az aukció vége: 2022-02-01 10:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése