2022. június 8., szerda

Monin Kókusz püré (Coconut) 0,5L - Jelenlegi ára: 3 100 Ft

Monin Kókusz püré (Coconut) 0, 5L
 
A kókusz a kókuszpálma gyümölcse, mely a trópusi országok és koktélok jelképe is - nem véletlenül. Élvezze Ön is a trópusi ízeket a magas valódi gyümölcs taratalmú Monin Kókusz püré segítségével!
Monin Kókusz püré (Coconut) 0, 5L
 
Eredete
 
A tápláló kókuszdió és annak leve, a kókusztej igen széles körben felhasználható, italok és ételek esetében egyaránt. Ennek oka az egyedi, enyhén édeskés kókusz íz, mely jól kombinálható édes, keserű és sós ízekkel is.
 
A Monin Kókusz püré egy különleges termék, mely tökéletes textúrájával és friss kókuszreszelék ízével sokakat képes elcsábítani nap, mint nap. Ez az összetéveszthetetlen íz és textúra, amely eddig csak a cukrásziparban volt látható és érezhető, már az Ön számára is elérhető a magas valódi gyümölcs tartalamú Monin Kókusz prének köszönhetően!
 
Engedje szabadjára fantáziáját és élvezze a trópusi oázisok homokos partját a frissítő, kókuszos Colada koktélokkal!
 
Szín
 
Törtfehér, tipikus kókuszhús szín.
 
Ízvilág
 
Intenzív, krémes, cukros kókusz íz, frissen reszelt kókuszdarabkákkal.
 
Felhasználási ötletek
 
Élvezze a Monin Kókusz püré nyújtotta trópusi hangulatot alkoholos és alkoholmentes koktéljaiban, smoothiejaiban, jeges teáiban, szódáiban és desszertjein egyaránt! Könnyű használhatóságának és hosszantartó minőségének köszönhetően gond nékül részese lehet a trópusoknak.
 


Jelenlegi ára: 3 100 Ft
Az aukció vége: 2022-06-09 00:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése