2020. január 25., szombat

Xiaomi Redmi Note 5 Dual Sim 32GB LTE Gold EU - Jelenlegi ára: 54 950 Ft

Xiaomi Redmi Note 5 Dual Sim 32GB
 
 
XIAOMI REDMI NOTE 5
Globál verzió - magyar nyelvű menü, B20 hálózat támogatása, Google Play áruház, OTA frissítések
Képernyő: 5, 99 "
Qualcomm Snapdragon 636 (8 mag, 2 GHz)
Belső memória: 32 GB
RAM memória: 3 GB
Rendszer: Android 8. 0 Oreo
A kamera: 13. 0 Mpix - első, 12. 0 Mpix és 5 MPix dupla - hátul
Akkumulátor: 4000 mAh lítium-polimer
 
 
XIAOMI REDMI 5 NOTE
 
 
Fedezze fel a munka és a teljesítmény hihetetlen dinamikáját a Xiaomi Redmi Note 5-ben. A lekerekített sarkok az okostelefon érdekes megjelenését adják, miközben kiemelik az 5, 99 "FHD + képernyőt, 18: 9 mozi arány mellett.  Belül van egy gyors 8 magos processzor, amelynek hőjét két grafénlemez vezeti el.  A Redmi Note 5 hatékony működését a sajátos MIUI 9 rendszer biztosítja, így a menürendszer egyszerűbbé és intuitívabbá válik.
 
 
 
 
A FŐ KAMERA 12 + 5 MEGAPIXELES
 
 
Még ha a fényviszonyok nem is segítik a fotózást, a Redmi Note 5 tökéletesen rögzíti a valóságot.  A 12 és 5 megapixeles objektívek fenntartják a színek telítettségét, a finom árnyékátmeneteket, amelyek egyedülálló karaktert adnak a fényképezéshez.  Ezen kívül a lencse nyílás nagy, 1, 4? m rendelkezik, amelyek kiváló minőségű képeket biztosítanak zajos hatás nélkül.
 
 
 
 
SELFIE KAMERA 13 MEGAPIXELES
 
 
Vegye kézbe a Redmi 5 Note telefont, nézzen bele a lencsétóbe, és az Arc Kioldás 0. 2 másodpercen belül feloldja az okostelefont.  Most már csak egy lépés kell a tökéletes selfie-hez - feloldva a 13 megapixeles kamera rekeszét.  Fényes f / 2. 0 nyílással és LED-lámpával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy gyenge fényviszonyok mellett is kiváló portrékat készítsen.  Mi több, a szépítési mód lehetővé teszi, hogy kiemelje a szépséget és eltávolítsa a csúnya árnyékokat csak néhány érintéssel a képernyőn.
 
 
 
 
SNAPDRAGON 636 PROCESSZOR
 
 
Szuperhatékony, 8 magos Snapdragon 636 processzor Kryo architektúrát fokozó teljesítménnyel.  14nm-es processzel hozták létre, majd 3 GB RAM-mal támogatták.  Ennek eredményeképpen tökéletesen összeegyeztethető az igényes alkalmazásokkal és a többfeladatos munkavégzéssel.  Ugyanakkor gyorsan, dinamikusan és ugyanakkor magas energiahatékonysággal működik.  Ezenkívül 32 GB flash memória van a Redmi Note 5-ben, amelyet egy microSD kártyaolvasóval könnyedén bővíthet.
 
 
 
 
5, 99 "-ES KÉPERNYŐ FILMES ARÁNYOKKAL
 
 
A Xiaomi Redmi 5 Note 5, 99 "méretű Full HD + képernyőt kapott, 18: 9 képaránnyal. Minimalista keretbe ágyazódott, így a megjelenített filmek jobb láthatósága és az alkalmazások jobb vezérlése biztosított.  Mi több, a panorámaképeken lévő képek nem csak jól néznek ki, hanem részletekkel és telített színekkel is kiegészülnek.
 
 
 
 
4000 MAH-ES CELLÁK 
 
 
Az intelligens rendszerek és a MIUI 9 optimalizálása garantálja a Redmi Note 5 akkumulátor hihetetlen élettartamát.  A nagyteljesítményű 4000 mAh-es cellák, a tökéletesen optimalizált energiagazdálkodási tervekkel együttműködve, 19 napos készenléti időszakot eredményeznek.  A Redmi Note 5 könnyedén 14 mozifilmet tud lejátszani és akár 8, 5 órányi játékot biztosít egy töltéssel.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 54 950 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése