2021. november 30., kedd

Remington Beard Kit MB4046 - Haj- és szakállvágó készlet - Jelenlegi ára: 16 990 Ft

Remington Beard Kit MB4046 - Haj- és szakállvágó készlet, titán pengék, 5 tartozék, vezetékes vagy vezeték nélküli, fekete és barna
Új, doboz sérült termék, gyári dobozában. (a termék sértetlen)
Rtsz: kd42
Eredeti kiskereskedelmi ára: 21. 000 Ft
Allinshop eladási ár: 16. 990 Ft
Termékről: (fordított szöveg)
termék leírás:
Gyártó: Remington
Tétel modellszáma: MB4046
A termék méretei: 6 x 6 x 18 cm; 580 gramm
Stílusnév: 0, 5 - 35 mm, Beards Few Days és XL, Ref. MB4046
Titán bevonatú pengék, önélezők, moshatók.
XL állítható fésű (20 - 35 mm), állítható fésű rövid vágásokhoz (1, 5 - 18 mm),
rövid szakállú fésű (1 - 5 mm). Rejtett részletvágó, trim-beállító kerék.
Töltésjelző, 4 óra alatt töltődik fel
Tartalmaz szakállkefét vegyes sörtékkel és rozsdamentes acél ollóval
További termékinformációk:
Remington MB4046 szakállkészlet - szakállvágó Minden szakáll különbözik, ezért ez a fejlett készlet nagyon sokoldalú fésűket tartalmaz, amelyek gondozzák és formálják a szakállát. A szakáll itt van, hogy maradjon! A modern ember és a kifinomult úriember megkülönböztető jegye, hogy a szakáll a korábbiakhoz hasonlóan kényeztethető ennek a Remington fodrászkészletnek köszönhetően, amely magában foglal egy speciális fodrászat három fésűvel, ecsetet kombinált vaddisznó sörtékkel és rozsdamentes acél ollóval: mindent, amit csak lehet le kell vágnia, körvonalaznia és formáznia kell a szakállát. Titán bevonatú önélező pengék Hosszabbítható trimmer a precíziós tapintás érdekében Vezetékes vagy vezeték nélküli, akár 90 perc vezeték nélküli használat
Személyre szabott stílus:
Ha pedig szakállad van, elsajátíthatod az XL fésűvel, amely ideális hosszú szakállhoz. 20 és 35 mm közötti hosszúságukkal még a legvastagabb szakáll is észhez tér. A készlet tartalmaz egy állítható szakállfésűt is, amelynek hossza 1, 5-18 mm, így a legjobban tetsző méretűre vághatja. A fentieken kívül tartalmaz egy speciális fésűt a nagyon rövid szakállak számára, amelyek hossza 1 és 5 mm között van, így minden lehetőség kéznél van, amikor kinézetet választ, formáz és gondosan retusál.
Főbb jellemzői:
Nagy teljesítményű Úgy tervezték, hogy ellenálljon és tökéletesen vágjon, a Remington Trimmer Kit trimmer kiváló minőségű, rendkívül tartós, önélező titán bevonatú pengékkel van felszerelve. Végül, ez a készlet teljesen lemosható fejekkel egészül ki, amelyek megkönnyítik a tisztítást és segítenek jó formában tartani, valamint egy kihúzható trimmerrel, amellyel formázhatja az oldalsó égést és a bajuszt.
Komplett fodrász készlet:
Ez a készlet amellett, hogy nagyon erős és kiváló minőségű vágást kínál, vezeték nélkül is használható, és tartalmaz minden szükséges tartozékot a szakáll gondozásához és megkönnyítéséhez: kiváló minőségű rozsdamentes acél olló, amely segít megérteni a a szakáll hamarabb: a kívánt hosszúság megformálása és vágása, valamint egy vaddisznó sörtés szakállkefe, amellyel a szakállát a „ karbantartás” előtt és után is ecsetelheti, így mindig egészségesnek tűnik, és könnyebben megérinthető és formázható.
Kábellel vagy anélkül működik:
A Remington fodrászkészlet Ni-MH akkumulátorral működik, amely hosszú távú energiával és nagy önállósággal biztosítja ezt az elengedhetetlen eszközt, így szakállának naprakészen tartása minden eddiginél kényelmesebb. Teljes feltöltés után ez a fantasztikus szakállvágó akár 90 percig is működik, így több mint elegendő idő áll rendelkezésre a kívánt megjelenés eléréséhez.
A termék jellemzői:
Titán bevonatú önélező pengék
Hosszabbítható trimmer a precíziós tapintás érdekében Állítható fésű XL (20-35mm)
Rövid állítható fésű (1, 5-18 mm)
Speciális fésű nagyon rövid szakállhoz (1-5 mm)
Akár 90 perc autonómia Kábellel vagy anélkül
Szakállkefe vegyes vaddisznókkal
Minőségi rozsdamentes olló
Töltésszint jelző
És ez még nem minden: kábel használata nélkül ez az eszköz még sokoldalúbb és könnyebben használható útközben.
Tájékoztatjuk vevőinket, hogy a terméktől való elállást higiéniai okokból kifolyólag nem tudjuk biztosítani! Köszönjük megértésüket.

Jelenlegi ára: 16 990 Ft
Az aukció vége: 2021-11-30 19:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése