2017. május 27., szombat

Én kicsi pónim ovis hátizsák 29x22x8,5cm - Jelenlegi ára: 5 290 Ft

Óvodás korú kisgyermeked számára ajánljuk ezt a csodaszép hátizsákot, mely az Én kicsi pónim című mesesorozat három bűbájos szereplője képével díszítve varázsolja vidámmá a kicsik mindennapjait. Az ovis táska nagyobb méretű, illetve kisebb rekeszeiben elfér a gyerkőc hűvös időre bekészített pulóvere, és olyan apróbb dolgai, melyek nélkül nem szívesen indul el az óvodába. A kényelmes, párnázott hátkiképzéssel ellátott táska akár kézben is vihető, melynek méretre állítható vállpántjaira szív alakú fényvisszaverő elemeket helyeztek a tervezők, hogy garantálja kislányod biztonságos közlekedését. Az Én kicsi pónim ovis táska nem csak annak cipzáras elején mintás, hiszen a barátságos pónik arcképe visszaköszön az oldalsó részeken is. A termék jellemzői: - Kiváló minőség- Eredeti Én kicsi pónim megjelenés- Méretre állítható vállpántjai és hátkiképzése párnázott a kényelmes viselet érdekében- Cipzárjainak húzókája szivárvány mintát kapott- Szívecske alakú, dekoratív fényvisszaverő elemekkel ellátva a biztonságos közlekedés érdekében- 1 nagyobb, 1 kisebb rekesszel, és két oldalsó hálós tartó résszel ellátva készült- Mérete: 29 cm magas x 22 cm széles x 8, 5 cm mélységű 3 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 5 290 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 12:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése