2017. május 27., szombat

Moon-Soon hengeres tolltartó - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

A Moon-Soon hengeres tolltartó kiválóan használható az iskolában, könnyedén elfér a táskában és igen tetszetős is. A puha anyagának köszönhetően a tolltartó egyszerűen alkalmazkodik a belepakolt írószerek méretéhez, így egy szűkebb táskában, füzetboxban is kényelmesen elfér. Könnyen és gyorsan lehet pakolni bele, nem kell figyelni rá, hogy a megfelelő méretű rekeszbe tegyük a megfelelő írószert, csak beledobjuk a gyűjtőzsebbe és már szaladhatunk is a következő órára. A kedves Moon-Soon baglyocskák biztosan elnyerik majd a tetszését kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Jellemzők: Mérete: 20x6, 5x7cmanyaga erős, nehezen piszkolódikkézzel könnyen tisztítható 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 13:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése