2017. május 27., szombat

St.Right Pixelmánia nagym. hengeres tolltartó kék - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az St. Right Pixelmánia henger alakú tolltartó ötvözi a hagyományos tolltartók gumipántos kialakítását és a henger alakúak nagy belső térfogatát egyaránt. A nagy méretű tolltartó cipzárját kinyitva egy kihajtható füllel találkozhatsz melyen 9db gumis tartó áll rendelkezésedre az írószerek rögzítéséhez. A kockás mintát a kék szín dominál, de különböző színárnyalatokkal is találkozhatsz trendi tolltartód felszínén. Pakold tele a nagy belső teret színes ceruzákkal, filctollakkal körzővel és vonalzóval, hogy minden szükséges írószered kéznél lehessen az iskolában. A termék jellemzői: - Kiváló minőség- Henger alakú kivitel- 1 nagy rekesszel rendelkezik, mely cipzárral záródik- Kihajtható füllel rendelkezik, melyben 9 gumis tartó található az írószerek számára- 1 db hálós rekesszel- Mérete: 22 cm hosszú x 10 cm széles ? 5, 5 cm mélységű 4 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 12:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése